Cursus duurzame inzetbaarheid

In de afgelopen jaren is het onderwerp duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker geworden binnen het bedrijfsleven. Met als doel om medewerkers te ondersteunen om langer gezond, gemotiveerd en competent door te kunnen werken kan het helpen met problemen zoals verhoogde verzuimcijfers. Tijdens de cursus duurzame inzetbaarheid leren deelnemers alles over duurzame inzetbaarheid en vitaliteit met betrekking tot de werkplek. Dit doen ze in onze online leeromgeving, waar en wanneer hun dit uitkomt. Hierdoor kunnen deelnemers gemakkelijk een cursus volgen in hun eigen tijd en tempo.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus duurzame inzetbaarheid leren deelnemers alles over duurzame inzetbaarheid en vitaliteit en waarom dit belangrijk is voor zowel medewerkers en bedrijven. Ze gaan aan de slag met:

  • Wat een positieve leercultuur inhoudt
  • The concept Employability
  • Gezondheid, vitaliteit en mobiliteit
  • Loopbaan, competenties en doorgroeimogelijkheden
  • Motivatie en betrokkenheid
  • Werkdruk en werksfeer

Waarom kiezen voor een beroepsgerichte cursus bij Spring Instituut?

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een cursus kan volgen. Om deze reden zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door deelnemers de kans te geven om een cursus te volgen in onze online leeromgeving waar en wanneer dit hun uitkomt.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

We willen ervoor zorgen dat deelnemers alle begeleiding en ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Dit doen we door elke Deelnemer te begeleiden in hun cursus door middel van persoonlijke begeleiding via een persoonlijke studiecoach die hun aanspreekpunt gedurende de gehele cursus zal zijn. Daarnaast krijgen de cursisten wanneer nodig op werkdagen directe ondersteuning van Student Support via de telefoon of live chat.

Een certificaat als resultaat

Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende deelopdrachten, praktijkvragen en een eindopdracht. Wanneer de deelnemers een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. Drop jouw gegevens hier en wij sturen jou de uitgebreide brochure toe.
Ik wil meer informatie over:

Stap budget

Op al onze beroepsgerichte cursussen is het STAP-budget van toepassing. Dit is een nieuwe subsidie waarbij deelnemers tot 1000 euro per jaar aan kunnen vragen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dit is van toepassing op opleidingen, trainingen en cursussen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.