Cursus lean en creatief in de logistiek

Lean werken is een trend die al een langere tijd aanwezig is in de logistieke sector. Het kan lijden tot een hogere efficiëntie, lagere kosten en competitieve voordelen voor een bedrijf. Hierdoor is het belangrijk dat iedereen binnen het bedrijf zich bewust is van lean werken en hoe ze hier rekening mee kunnen houden in hun werkzaamheden. Tijdens de cursus lean en creatief in de logistiek leren deelnemers hoe ze lean werken creatief in kunnen zetten op de werkvloer. Dit doen ze in onze online leeromgeving, waar en wanneer hun dit uitkomt. Hierdoor kunnen deelnemers gemakkelijk een cursus volgen in hun eigen tijd en tempo.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus lean en creatief in de logistiek deelnemers alles over hoe ze lean werken op een creatieve manier in kunnen zetten op de werkvloer. Ze gaan aan de slag met:

  • Wat lean werken precies inhoudt
  • De vijf basisprincipes van lean werken
  • De 5s methode
  • Creativiteit en hoe dit gecombineerd kan worden met lean werken
  • Het ICE-model
  • Het leren over en ontwikkelen van en inventieve mindset

Waarom kiezen voor een beroepsgerichte cursus bij Spring Instituut?

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een cursus kan volgen. Om deze reden zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door deelnemers de kans te geven om een cursus te volgen in onze online leeromgeving waar en wanneer dit hun uitkomt.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

We willen ervoor zorgen dat deelnemers alle begeleiding en ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Dit doen we door elke Deelnemer te begeleiden in hun cursus door middel van persoonlijke begeleiding via een persoonlijke studiecoach die hun aanspreekpunt gedurende de gehele cursus zal zijn. Daarnaast krijgen de cursisten wanneer nodig op werkdagen directe ondersteuning van Student Support via de telefoon of live chat.

Een certificaat als resultaat

Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende deelopdrachten, praktijkvragen en een eindopdracht. Wanneer de deelnemers een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. Drop jouw gegevens hier en wij sturen jou de uitgebreide brochure toe.
Ik wil meer informatie over:

Stap budget

Op al onze beroepsgerichte cursussen is het STAP-budget van toepassing. Dit is een nieuwe subsidie waarbij deelnemers tot 1000 euro per jaar aan kunnen vragen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dit is van toepassing op opleidingen, trainingen en cursussen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.