Cursus Retail Hospitality

In de cursus Hospitality in de retail gaan we in op de klantreis, het retailconcept en het afhandelen van verkopen. Bij ieder onderwerp worden bijbehorende onderwerpen verder uitgediept. Zo wordt bij de klantreis besproken hoe je kantgericht werkt en hoe je achter de klantbehoefte komt. Deze cursus wordt aangeboden op mbo-3 niveau.

Inhoud cursus

Onderdelen die aan bod komen:

    Klantgericht werken
    De klantbehoefte onderzoeken
    Sfeer creëren
    Communicatie
    Afhandelen van retouren
    Afhandelen van de verkoop

Hoe werkt het?

De cursisten besteden ongeveer 4 uur per week aan een cursus. Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende opdrachten, praktijkopdrachten en een eindopdracht. Wanneer de cursisten een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Waarom kiezen voor een beroepsgerichte cursus bij Spring Instituut?

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een cursus kan volgen. Om deze reden zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door deelnemers de kans te geven om een cursus te volgen in onze online leeromgeving waar en wanneer dit hun uitkomt.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

We willen ervoor zorgen dat deelnemers alle begeleiding en ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Dit doen we door elke Deelnemer te begeleiden in hun cursus door middel van persoonlijke begeleiding via een persoonlijke studiecoach die hun aanspreekpunt gedurende de gehele cursus zal zijn. Daarnaast krijgen de cursisten wanneer nodig op werkdagen directe ondersteuning van Student Support via de telefoon of live chat.

Een certificaat als resultaat

Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende deelopdrachten, praktijkvragen en een eindopdracht. Wanneer de deelnemers een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. Drop jouw gegevens hier en wij sturen jou de uitgebreide brochure toe.
Ik wil meer informatie over:

Stap budget

Op al onze beroepsgerichte cursussen is het STAP-budget van toepassing. Dit is een nieuwe subsidie waarbij deelnemers tot 1000 euro per jaar aan kunnen vragen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dit is van toepassing op opleidingen, trainingen en cursussen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.