De Taalschool

Kunnen jouw medewerkers zich nog niet altijd goed uitdrukken in de Nederlandse taal? Dan is de Taalschool echt iets voor hen. De Taalschool is een intensief traject waarin de medewerker de Nederlandse taal beter leert beheersen.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie.

Ik wil meer informatie over:

Binnen drie tot zes maanden verhoogde effectiviteit op de werkvloer

Wat is de Taalschool?

De Taalschool is een intensief traject waarin uw medewerker de Nederlandse taal beter leert beheersen. Dit draagt bij aan goede onderlinge communicatie en zorgt voor verhoogde effectiviteit op de werkvloer.

Hoe werkt het?

De Taalschool start met een informatieve kick-off op locatie. Tijdens deze kick-off wordt er een interactieve intaketoets met de deelnemer gedaan om het huidige taalniveau vast te stellen. Vervolgens wordt bepaald of de deelnemer taaltraject B of een combinatietraject zal volgen.

Tijdens het traject vindt iedere week een studiebijeenkomst onder leiding van een vakdocent plaats. Ook volgt de student aanvullende lessen in onze interactieve online leeromgeving. Belangrijk is dat de Nederlandse taal een onderdeel wordt van het dagelijkse leven van de deelnemer.

Na het doorlopen van de gehele taalschool ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname. Na het volgen van de Taalschool kan de deelnemer doorstromen naar een mbo-opleiding.

Een combinatietraject of alleen traject B?

Combinatietraject A + B (6 maanden, 24 x 4 uur )

De deelnemer aan dit traject beheerst de Nederlandse taal nauwelijks, daarom volgt hij/zij het gecombineerde traject. Dit houdt in:

Traject B (3 maanden, 12 x 4 uur)

De deelnemer aan traject B beheerst de Nederlandse taal enigszins, maar nog niet voldoende om een opleiding te kunnen starten. Daarom volgt hij/zij alleen traject B. Dit houdt in:

Interesse?

Neem contact met ons op voor informatie over de actuele prijzen en de mogelijkheden voor subsidie

085-0656155

commercie@springinstituut.nl

Inspirerende zaken?