Cursussen Nederlands

Bij de cursus Nederlands leren jouw medewerkers de Nederlandse taal beter beheersen. Dit wordt gedaan door middel van een lespakket dat is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf en medewerkers. Tijdens wekelijkse studiebijeenkomsten leren jouw medewerkers beter Nederlands spreken, schrijven, luisteren en lezen, met uiteindelijk betere communicatie op de werkvloer als resultaat.

Ons aanbod

Cursus Nederlands

Met onze cursus Nederlands kunnen deelnemers met weinig tot geen kennis van de Nederlandse taal hun Nederlands aanvullen en verbeteren.

Cursus Nederlands voor gevorderden

Met onze cursus Nederlands voor gevorderden kunnen deelnemers met basiskennis van de Nederlandse taal hun Nederlands aanscherpen.

Dutch Course

Our Dutch course is suitable for participants that have little to no knowledge of the Dutch language and want to improve their Dutch language skills.

Voordelig opleiden

Bij Spring Instituut
1200,- vanaf prijs
  • Prijs is per persoon en traject

Waarom kiezen voor een Nederlands cursus bij Spring Instituut

Flexibel & persoonlijk  

  • Wekelijkse bijeenkomsten onder leiding van een NT2-docent 
  • Zelfstudie door middel van een app of werkboek
  • Cursussen zijn altijd maatwerk
  • Inhoud cursus afgestemd op behoeften

Maatwerk

Binnen het lespakket voor de Nederlandse cursussen is alle ruimte voor maatwerk. De kosten hangen echter wel af van verschillende factoren, zoals de planning, duur en inhoud. Het is mogelijk om de cursus aan te passen op de behoeften van jouw bedrijf en medewerkers. Denk hierbij aan het aanpassen van de duur of frequentie van de bijeenkomsten. De inhoud van de cursussen is altijd maatwerk.

Hoe werkt het?

Stap 1

Een cursus Nederlands begint met een vrijblijvend Intakegesprek. Tijdens deze intake wordt het taalniveau van alle medewerkers vastgesteld door een NT2-docent. De intake bestaat uit een kort gesprek en een intaketoets. Starten met een cursus Nederlands kan vanaf 5 medewerkers.

Stap 2

Op basis van het intakegesprek en het huidige Nederlands niveau van jouw medewerkers ontvang je een advies waarin jouw medewerkers in verschillende niveaugroepen worden verdeeld. Aan de hand van dit advies gaat de opleidingsadviseur met je in gesprek om te bepalen welk lesprogramma de medewerkers gaan volgen.

Stap 3

In overleg maken we een planning voor de cursus en starten we met de wekelijkse bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden gegeven door een NT2-docent bij jou op locatie. Naast de bijeenkomsten gaan de medewerkers zelf aan de slag met een app of werkboek.

Stap 4

Na het succesvol afronden van een cursus Nederlands ontvangt de deelnemer een certificaat. Het is mogelijk om hierna een vervolgcursus te volgen om het Nederlands nog verder te ontwikkelen. Ook kunnen we bekijken of het mogelijk is om door te stromen naar een van onze mbo-opleidingen.

Meer informatie?

Vul dit formulier in en ontvang direct meer informatie.

Ik wil meer informatie over: