maxresdefault

Spring Instituut ontvangt keurmerk voor professioneel en kwalitatief hoogstaand onderwijs

Wij bieden graag professioneel en kwalitatief goed onderwijs. Dit is namelijk belangrijk voor het leerbedrijf en de student! We waren zelf al een tijdje overtuigd, maar nu staat ook branchevereniging NRTO officieel achter ons. We ontvingen namelijk het NRTO-keurmerk en daarmee voldoen wij als onderwijsinstelling ook op papier aan de gestelde kwaliteitseisen.

NRTO?

Al enige tijd is Spring Instituut lid van de branchevereniging NRTO. Deze organisatie steunt kwalitatieve, flexibele en gevarieerde opleidingsinstellingen en speelt een belangrijke rol bij het op de kaart zetten van particulier opleiden in Nederland. De organisatie gaat hiervoor het gesprek aan met ministeries, onderwijspartijen en maatschappelijke organisaties. Dankzij de samenwerking met NRTO blijven we op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op de (particuliere) onderwijsmarkt.

Keurmerk? Wat betekent dat precies?

Keurmerk? Wat betekent dat precies?
Met het ontvangen keurmerk laten we zien dat we als bedrijf volwassen zijn geworden. Het keurmerk wordt uitgereikt aan organisaties die een hoge vorm van kwaliteit en professionaliteit laat zien; iets waar we het afgelopen jaar hard aan hebben gewerkt. Onze producten maakten wij transparant en de (vele) processen werden vastgelegd. Zo kon het NRTO zien wat wij (allemaal) doen om zo goed mogelijk onderwijs te faciliteren.

Laten zien wat je hebt

Naast dat wij natuurlijk hartstikke trots zijn op deze bevestiging, helpt het keurmerk ook bij de studiekeuze van (toekomstige) studenten. Het keurmerk geeft de student nóg meer zekerheid van een hoogwaardige opleiding bij ons. Gaat de student voor een reguliere studie? Of kiest deze straks net zo gemakkelijk voor onze vernieuwende vorm van opleiden?

Het keurmerk heeft een mooi plekje in onze woonkamer gekregen. Wil je deze eens in het echt bewonderen en samen nadenken over kwalitatief onderwijs? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.