Open inschrijving cursus Nederlands

Wil je jouw medewerkers een cursus Nederlands laten volgen maar zijn het te weinig aanmeldingen voor les bij jou op locatie? Wij bieden nu ook individuele taallessen aan op onze locatie in Ede (op loopafstand van station Ede-Wageningen).  

Hier worden studenten van verschillende bedrijven en organisaties in groepen van 7 tot 10 mensen lesgegeven. De groep wordt begeleid door een NT2-Nederlands docent. De Nederlands lessen zijn bedoeld voor mensen die nog geen of minimaal Nederlands spreken. 

Daarnaast studeren ze in hun eigen tijd door middel van een app op werkboek onder leiding van een NT2-docent. 

Onze startdata zijn 1 februari 2023, 3 april 2023 en 1 juni 2023. 

Waarom een cursus Nederlands bij Spring Instituut

Verbeterde communicatie en effectiviteit

Effectiviteit op de werkvloer is afhankelijk van goede communicatie. Het is daarom belangrijk dat iedereen de Nederlandse taal goed beheerst. Met onze Nederlandse cursussen kunnen deelnemers de communicatie op de werkvloer en in het dagelijks leven verbeteren.

Flexibel en persoonlijk

Wanneer er gestart wordt met een Nederlandse cursus, komt een NT2-docent van Spring Instituut wekelijks langs op locatie om de deelnemers persoonlijk les te geven. Daarnaast studeren ze in hun eigen tijd door middel van een app op werkboek. Dit geeft de deelnemers de flexibiliteit om een deel van de cursus in hun eigen tempo te volgen.

Maatwerk

Onze Nederlandse cursussen zijn altijd maatwerk. Zo kunnen wij het lespakket van de cursus afstemmen op de behoeftes van de deelnemer en die van het bedrijf. Denk hierbij aan de duur, planning, lestijden en inhoud van de cursus.

Inhoud cursus

De deelnemers leren door middel van wekelijkse lessen samen met de NT2-docent in combinatie met zelfstudie via een werkboek en/of app. Daarnaast oefenen de deelnemers wat ze geleerd hebben op de werkvloer. In de cursus Nederlands voor gevorderden leren deelnemers meer over onderwerpen zoals werken, veiligheid, gezondheid, hun omgeving en meer.

Inschrijfformulier cursus Nederlands

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe werkt het?

Stap 1

Onze cursussen Nederlands beginnen met een vrijblijvend intakegesprek, bestaande uit een kort intakegesprek en een intaketoets. Tijdens deze intake wordt het taalniveau van alle deelnemers vastgesteld door een NT2-docent.

Stap 2

Op basis van de resultaten van het intakegesprek en het huidige taalniveau van de deelnemers geeft de NT2-docent een advies per deelnemer. De NT2-docent stelt vast welke cursussen het beste bij de deelnemers passen en stelt op basis hiervan een lesprogramma voor.

Stap 3

Wanneer er akkoord is gegaan met het advies maken we een planning voor de cursus en starten we met de wekelijkse bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden op locatie gegeven door een NT2-docent. Naast de bijeenkomsten gaan de deelnemers zelf aan de slag met een app en/of werkboek.

Stap 4

Nadat de deelnemers succesvol een cursus hebben afgerond, ontvangen ze een certificaat. Daarnaast kunnen we per deelnemer kijken hoe ze nog verder kunnen leren in de toekomst. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een vervolgcursus volgen of doorstromen naar een van onze mbo-opleidingen.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. Drop jouw gegevens hier en wij sturen jou de uitgebreide brochure toe.
Ik wil meer informatie over:
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.