Onze logistieke
opleidingen

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie.

Ik wil meer informatie over:

Entreeopleiding Assistent Logistiek

Als assistent logistiek ben je een echte aanpakker. Je helpt jouw collega’s en zorgt voor een goed verloop van de goederenstroom. Wil jij ook jouw kennis van de Nederlandse taal verstevigen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Mbo-2 Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker ben je bezig met het laden, lossen, opslaan en controleren van binnenkomende goederen. Verder verzamel je orders, maak je producten verzendklaar en draag je bij aan een veilige werkomgeving. Wil jij alle basics leren op het gebied van logistiek? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Mbo-3 Logistiek Teamleider

Als logistiek teamleider ga je probleemoplossend te werk. Je stuurt medewerkers aan en maakt planningen. Tijdens je werkzaamheden houd je rekening met de kwaliteit en los je problemen op. Altijd op zoek naar oplossingen en kwaliteit? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Mbo-4 Logistiek Supervisor

Als logistiek supervisor begeleid en beoordeel je de medewerkers. Je stuurt logistieke processen aan en bewaakt deze. Ook onderhoud je zakelijke contacten en draag je zorg voor de kwaliteit in het werk. Wil jij leidinggeven en de kwaliteit waarborgen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!