Content designer (24-36 uur)
bij Spring Instituut

Als content designer ben jij van alle markten thuis. Je vindt het leuk om het bereik van onze organisatie te vergroten en kent hiervoor de (online) wegen. Daarnaast heb jij ervaring met de programma’s van Adobe en produceer je hiermee de mooiste foto’s, video’s en designs.

Om de inhoud van onze opleidingen te versterken, ga jij samen met een onderwijskundige op pad om verhalen van experts vast te leggen.
Voor opnames, vormgeving en het uitvoeren van werkzaamheden binnen (online) marketing zoeken wij een collega met een technische, kritische inslag en een oog voor design.

Wie zoeken we?

24 - 36 uur per week

Hbo werk-/en denkniveau

Positief en kritisch ingesteld

Ervaring en/of affiniteit met de programma’s van Adobe

Ervaring en/of affiniteit met (technische) online marketing is een pré

Onze ideale content Designer…

Jouw team

Je wordt onderdeel van ons klein maar fijne Marketing en Communicatieteam. De MarComafdeling is nog in de opstartfase. Dit betekent dat het werk lekker afwisselend en uitdagend is. Ook is er ruimte genoeg is voor je eigen input.

Zo zien je werkzaamheden eruit...

Wij bieden

Word jij onze nieuwe collega?

Kom jij bij ons werken? Stuur een korte motivatie, CV en portfolio naar: communicatie@springinstituut.nl. Indien passend nodigen we je graag uit voor een kop koffie op kantoor. Heb je vragen over de vacature? Dan kun je deze uitsluitend per mail stellen.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.