Studiecoach (24 – 36 uur) per direct
bij Spring Instituut

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (startende) Studiecoach. Begeleid jij onze studenten naar de eindstreep? Ben je betrokken, betrouwbaar en enthousiast? Beschik jij over empathische vaardigheden en wil je directe invloed hebben op de ontwikkeling van de student? Dan is Spring Instituut op zoek naar jou!

Onze ideale studiecoach…

Vervult drie belangrijke rollen, namelijk die van inspirator, (proces)begeleider en adviseur.

Als inspirator kun jij je inleven in de student. Je bent…
Als procesbegeleider ben je constant nieuwsgierig naar de vorderingen, activiteiten en belemmeringen (studievoortgang) van de student. Jij bent…
Als adviseur kun je de student adviseren in zijn/haar studieloopbaan. Je bent…

Daarnaast:

Zo zien je werkzaamheden eruit...

Locatie

Ons kantoor en eigen studieruimte zijn gevestigd in Ede. Daarnaast verzorgen wij jaarlijks ruim 400 studiebijeenkomsten verspreid over het hele land.

Op dit moment zoeken wij een nieuwe collega die een deel van de studiebijeenkomsten in Noord Nederland gaat geven. Daarom zoeken wij iemand die bv. in de omgeving van Zwolle woont.

Het inwerktraject vindt volledig op ons kantoor in Ede plaats. Vervolgens zullen wij naar een werkwijze gaan dat wij gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor werken (50% – 50% ongeveer qua kantoor en thuis en/of op locatie bij de klant vanwege het geven van bijeenkomsten)

Wij bieden

Word jij onze nieuwe collega?

Is dit jouw ideale baan? Stuur dan jouw motivatie en cv via onderstaande knop naar Barbara Schrör.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.