€1000,- korting?!
Volg voordelig een erkende mbo-opleiding

Juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om medewerkers betrokken, gemotiveerd en in ontwikkeling te houden. Met een erkende mbo-opleiding blijft de kennis van huidige medewerkers actueel en krijgen nieuwe medewerkers de ruimte zichzelf te ontwikkelen. Spring Instituut is dé online mbo-opleider van Nederland. Al tien jaar lang leiden wij medewerkers op tot toekomstbestendige vakexperts. Deze winter doen we dat extra voordelig!

Leven lang ontwikkelen

Dankzij onze winteractie kan opleiden nu nóg voordeliger!

Meld vóór 1 januari 2021 een medewerker bij ons aan en ontvang een korting van €1000,- per medewerker*. Daar bovenop ontvangt u de subsidie praktijkleren van maximaal €2700,- per medewerker per jaar. Dankzij deze combinatie wordt de opleiding extra voordelig tot zelfs kostenneutraal**. Meer informatie over de subsidie praktijkleren vindt u via www.rvo.nl.

Klinkt interessant?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u up. We staan u graag te woord!

Zó werkt opleiden via Spring

De werknemer wordt begeleid door een persoonlijke studiecoach, daarnaast staat een team van technische- en inhoudelijke deskundigen doordeweeks klaar voor alle vragen.

De werknemer leert buiten werkuren via onze interactieve online leeromgeving.

Op al onze opleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing, waardoor voordelig tot kostenneutraal opleiden mogelijk is.

Eén keer per maand vindt er een fysieke studiebijeenkomst in de regio. of bij het eigen bedrijf. plaats onder leiding van een vakdocent

Dankzij onze winteractie kan opleiden nu nóg voordeliger!

* Korting geldt in het eerste jaar. Vanaf het tweede jaar wordt het reguliere tarief berekend aan de werkgever. Deze kosten worden uiteraard nog steeds gecompenseerd met de subsidie praktijkleren.

** Deze actie kan maximaal één keer per werkgever aangevraagd worden. Meer dan 5 medewerkers opleiden? Neem dan contact op via bovenstaand formulier of bel met 085 0656155 voor een aanbieding op maat.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.