Opleiden duur?
Niet met onze 1+1 zomeractie

In deze snel veranderende tijd is het belangrijk om medewerkers betrokken, gemotiveerd en in ontwikkeling te houden. Het aanbieden van een opleiding is daar een fantastische manier voor. Spring Instituut is dé online mbo-opleider van Nederland. Al tien jaar lang leiden wij uw medewerkers op tot toekomstbestendige vakexperts. Deze zomer doen we dat extra voordelig!

Leven lang ontwikkelen

Dankzij onze zomeractie kan opleiden nu nóg voordeliger!

Meld vóór 1 september 2020 een medewerker bij ons aan, dan leiden wij een extra werknemer één jaar gratis voor u op*. De prijs bedraagt €3600,- per medewerker per jaar, de subsidie praktijkleren die u als werkgever ontvangt is maximaal €2700,- per medewerker per jaar. Dit betekent voor u als werkgever** een subsidie overschot tot maximaal €900,-. Meer informatie over de subsidie praktijkleren vindt u via www.rvo.nl.

Klinkt interessant?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u up. We staan u graag te woord!

Zó werkt opleiden via Spring

De werknemer wordt begeleid door een persoonlijke studiecoach, daarnaast staat een team van technische- en inhoudelijke deskundigen doordeweeks klaar voor alle vragen.

De werknemer leert buiten werkuren via onze interactieve online leeromgeving.

Op al onze opleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing, waardoor voordelig tot kostenneutraal opleiden mogelijk is.

Eén keer per maand vindt er een fysieke studiebijeenkomst in de regio. of bij het eigen bedrijf. plaats onder leiding van een vakdocent

Dankzij onze zomeractie kan opleiden nu nóg voordeliger!

* Vanaf het tweede jaar wordt de resterende opleidingsduur betaald door de werkgever. Deze kosten worden uiteraard gecompenseerd met de subsidie praktijkleren.

** Deze actie kan maximaal één keer per werkgever aangeboden worden. Meer dan 2 medewerkers opleiden? Neem dan contact op via bovenstaand formulier of bel met 085 0656155 voor een aanbieding op maat.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.