Cursus vitaal op de werkvloer

In de cursus Vitaal op de werkvloer, wordt verder ingegaan op hoe je vitaal kunt werken. Hierbij wordt ingegaan op verschillende onderdelen die te maken hebben met vitaliteit. Denk hierbij aan belastbaarheid, werkklimaat, stress en ontspanning op je werk. Deze cursus wordt aangeboden op mbo-3 niveau.

Inhoud cursus

Deze cursus is geschikt voor wie:

– Wil weten hoe je vitaal kunt blijven.

– Wil leren wat het verschil tussen belasting en belastbaarheid is.

– Wil weten hoe je om kunt gaan met stress op de werkvloer.

Hoe werkt het?

De cursisten besteden ongeveer 4 uur per week aan een cursus. Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende opdrachten, praktijkopdrachten en een eindopdracht. Wanneer de cursisten een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Waarom kiezen voor een beroepsgerichte cursus bij Spring Instituut?

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een cursus kan volgen. Om deze reden zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door deelnemers de kans te geven om een cursus te volgen in onze online leeromgeving waar en wanneer dit hun uitkomt.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

We willen ervoor zorgen dat deelnemers alle begeleiding en ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Dit doen we door elke Deelnemer te begeleiden in hun cursus door middel van persoonlijke begeleiding via een persoonlijke studiecoach die hun aanspreekpunt gedurende de gehele cursus zal zijn. Daarnaast krijgen de cursisten wanneer nodig op werkdagen directe ondersteuning van Student Support via de telefoon of live chat.

Een certificaat als resultaat

Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende deelopdrachten, praktijkvragen en een eindopdracht. Wanneer de deelnemers een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Meer weten?

Vraag dan onze brochure aan. Drop jouw gegevens hier en wij sturen jou de uitgebreide brochure toe.
Ik wil meer informatie over:

Stap budget

Op al onze beroepsgerichte cursussen is het STAP-budget van toepassing. Dit is een nieuwe subsidie waarbij deelnemers tot 1000 euro per jaar aan kunnen vragen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dit is van toepassing op opleidingen, trainingen en cursussen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.