Leven Lang Ontwikkelen

Wij staan voor flexibel en innovatief onderwijs. Wij beschikken over een uniek opleidingsconcept, waarmee de nieuwste kennis en vaardigheden via een interactieve, digitale leeromgeving kunnen worden aangeboden.

Leven Lang Ontwikkelen zien wij als een aanpak om bij volwassenen een leercultuur te creëren die ze hun leven lang voortzetten.

Visie

Onze visie is om als erkend opleidingsinstituut Leven Lang Ontwikkelen (LLO) tot bloei laten komen bij opleidingsinstituten en individuen. Met 15 jaar ervaring in flexibel onderwijs streven we naar een passend aanbod van LLO voor elk bedrijf of opleidingsinstituut.

Missie

We laten opleidingsinstituten en bedrijven kennismaken met de mogelijkheden binnen LLO en spelen in op hun behoeften, vanuit onze expertise op het gebied van flexibel onderwijs en met behulp van onze (digitale) leermiddelen.

Wij werken vanuit een uniek opleidingsconcept dat bestaat uit flexibele en innovatieve leeroplossingen. Hiervoor hebben wij een interactieve, digitale leeromgeving ingericht waarmee de nieuwste kennis en vaardigheden kunnen worden opgedaan. We sluiten aan bij het actuele werkveld, door bedrijven en partners te betrekken bij de onderwijsontwikkeling. Zowel nieuw te ontwikkelen content als het omzetten van bestaande (niet-digitale) content kan in de leeromgeving worden geïmplementeerd, waardoor leren op elk moment en op elke plek mogelijk is. Daarnaast bieden wij de generieke vakken Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap in onze leeromgeving aan, waarvoor je licenties kunt afnemen. Tot slot denken we natuurlijk graag met je mee over opleidingsvraagstukken.

Onze LLO Experts

Binnen Spring Instituut staat er een team van bevlogen LLO-experts klaar, dat geen onderwijskundig vraagstuk uit de weg gaat. Dit team weet door jarenlange samenwerking en doorontwikkeling van onze eigen flexibele opleidingen, als geen ander hoe ze flexibel en innovatief onderwijs kan aanbieden. Wil jij weten wie onze LLO-experts zijn? Klik dan hieronder op de foto’s: 

Astrid van Moolenbroek

Coördinator Onderwijsontwikkeling en LLO-specialist

Marcel Miltenburg

Algemeen Directeur

Marjolein Jansen

Manager Administratie en LLO-specialist

Yvette Bremer

Onderwijskundige en LLO-specialist