Bereid je voor op de 3F taaleisen met onze online cursussen

Bereid je voor op de 3F taaleisen met onze online cursussen

Vanaf 2025 worden nieuwe taaleisen geïntroduceerd voor alle medewerkers in de kinderopvang en voorschoolse educatie. Spring Instituut biedt twee gespecialiseerde e-learning aan die je helpen om aan deze eisen te voldoen

Twee online cursussen voor kinderopvang en voorschoolse educatie

Online cursus Nederlands 3F – spreken, gesprekken voeren en luisteren: Deze cursus is speciaal ontworpen voor medewerkers in de kinderopvang die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. Perfect voor het versterken van je vermogen om effectief te spreken, actief te luisteren en professionele gesprekken te voeren.

Online cursus Nederlands 3F – Lezen voor voorschoolse educatie: deze cursus legt de nadruk op leesvaardigheid en is gericht op medewerkers in de voorschoolse educatie. Dit is cruciaal voor het werken met kinderen.

Flexibele en interactieve online leerervaring

Beide cursussen zijn volledig online en bieden maximale flexibiliteit. Je kunt op je eigen tempo leren, waarbij interactieve modules en praktijkgerichte oefeningen zorgen ervoor dat jij het juiste taalniveau behaald en goed bent voorbereid voor het examen.

Start nu en voldoe aan de toekomstige eisen Schrijf je in voor onze cursussen en verzeker jezelf van een uitstekende voorbereiding op de aankomende taaleisen en het examen in de kinderopvang. Onze uitgebreide online programma’s ondersteunen je niet alleen bij het behalen van de examens, maar verbeteren ook je professionele vaardigheden op een praktische en interactieve manier.Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


Nederlands Kinderopvang


Behoefte aan advies? We helpen graag!

Als je twijfelt over welke training het beste bij jou of je organisatie past, hoe een training verloopt, of de mogelijkheden en kosten, neem dan contact met ons op.
We adviseren je graag.