€150,- verdienen?? Doe mee met onze studentenactie!

Werken, geld verdienen en tegelijkertijd een erkend mbo-diploma behalen, dat gun je iedereen wel. Wist je al dat die nieuwe studenten jou een aardig zakcentje op kunnen leveren?

Leven lang ontwikkelen

Er zit geen limiet aan het aantal personen dat zich via jou mag aanmelden, hoe meer hoe beter. En dat tikt al snel lekker aan!

Ik wil iemand aanmelden!

Doe mee met onze studentenactie!

Wanneer een nieuwe student zich via jou aanmeldt, ontvang jij van ons een Bol.com cadeaubon t.w.v. 150 euro! Deze nieuwe student mag een collega van je zijn, maar ook een van je vrienden, je broer of zus, je buurman of een vage kennis. Zo lang deze persoon zich maar via jou aanmeldt, is de cadeaubon voor jou. De enige voorwaarde die wij stellen is dat jouw bekende al werkzaam is in één van de branches waarin wij opleiden: logistiek, retail, facilitair of commercieel. Er zit geen limiet aan het aantal personen dat zich via jou mag aanmelden, hoe meer hoe beter. En dat tikt al snel lekker aan!

Wil jij iemand aanmelden? Kijk, daar worden we blij van! Laat hier jouw gegevens en de gegevens van degene die je wil aanmelden hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met degene die je aanmeldt. Nu maar duimen voor die cadeaubon!
Leven lang ontwikkelen

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Verspreid jouw enthousiasme. Is er iemand in jouw omgeving die wel een studie wil volgen via Spring Instituut?

Vul de gegevens van diegene dan in het formuliertje bovenaan deze pagina in en druk op ‘verzenden’.

Wij nemen dan vrijblijvend contact op met de persoon in kwestie én het bedrijf waar deze werkzaam is. Niemand is dan nog ergens toe verplicht, geen zorgen dus.

Gaat de aanmelding uiteindelijk door? Dan ontvang jij die Bol.com bon van ons. Beloofd!

Er zit geen limiet aan het aantal personen dat zich via jou mag aanmelden, hoe meer hoe beter. En dat tikt al snel lekker aan!

Maar is dat opleiden dan niet ontzettend duur?

Spring Instituut verzorgt kwalitatief hoogstaande mbo-opleidingen, zoiets kost natuurlijk geld. Op al onze opleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing, wat betekent dat werkgevers heel voordelig tot helemaal kostenneutraal kunnen opleiden.

In beide gevallen kost het opleiden ze weinig tot niets, terwijl het opleiden zelf enorm veel voordelen biedt. Medewerkers die een opleiding volgen zijn vaak gemotiveerder, werken efficiënter en beschikken over veel relevante vakkennis. Dat is juist in deze tijd super belangrijk!

Degene die ik wil aanmelden twijfelt nog

Dat is niet erg! Misschien wil diegene rustig even bekijken of een opleiding via Spring Instituut wat voor hem of haar is. Klik hier om meer te weten te komen over Spring Instituut en klik hier om onze opleidingen te bekijken. Je mag ons ook altijd vrijblijvend bellen op 085-0656156, we helpen je graag verder!

“Ik vind de manier van uitleggen leuk” Djamantiboeka Piemoe - Logistiek medewerker

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.