Ons concept

Ben je werkgever? Klik op onderstaande knop voor meer informatie. Ben jij werknemer? Lees dan rustig verder.

Leren bij Spring Instituut: alles wat je wilt weten!

Is deze opleiding wat voor mij?

Je wilt graag doorgroeien binnen het bedrijf waar je nu werkt...

...en/of nieuwe kennis opdoen.

Je wilt jouw (jarenlange) praktijkervaring bekronen met een officieel diploma...

….maar niet vijf dagen per week in de schoolbanken zitten.

Herkenbaar? Dan is een opleiding van Spring Instituut precies wat jij zoekt! Bij ons kun jij leren op een manier die past bij jouw leven.

"Het leukste is dat je tijdens je studie gewoon een goed inkomen hebt. Je hebt er dus dubbel profijt van, want naast je baan kun je makkelijk een mbo-diploma halen.”

Jarco - Student Mbo-4 Manager Retail

Waarom volg jij een opleiding bij Spring Instituut? Wij bieden:

Interactieve online lessen met directe begeleiding. Leren in jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt!

Studiebijeenkomsten bij jouw bedrijf of in jouw regio. Samen met andere werknemers en een vakdocent onderzoek je de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied (10 bijeenkomsten van 4 uur per jaar).

Intensieve begeleiding door een persoonlijke studiecoach van Spring Instituut, die helpt bij de planning en voortgang van de studie.

Video’s en podcasts waarin experts uit het werkveld hun ervaring delen en de nieuwste trends bespreken.

Twee werkbezoeken per jaar door een praktijkcoach van Spring Instituut. De praktijkcoach waarborgt de koppeling tussen de theorie en de praktijk op de werkvloer.

Op werkdagen direct toegang tot online en telefonische begeleiding door de afdeling Student Support (binnen drie minuten antwoord!).

“Ik vind de manier van uitleggen leuk.”

Djamantiboeka - Student Mbo-2 Logistiek Medewerker

Hoe leer jij?

Je leert grotendeels op de werkvloer samen met jouw praktijkopleider, met ondersteuning van onze interactieve online leeromgeving. Je leert in je eigen tijd, je eigen tempo en op je eigen niveau. Experts uit het werkveld vertellen je alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij zorgen ervoor dat jij op een leuke en verfrissende manier nieuwe inzichten opdoet, die je direct kunt toepassen in de praktijk!

Je bent niet alleen!

Wij vinden de juiste begeleiding belangrijk. Daarom kun je bij de afdeling Student Support terecht met al je (technische) vragen. Ook helpt jouw persoonlijke studiecoach je bij de planning en voortgang van je studie. Het kan namelijk al even geleden zijn dat jij naar school bent geweest. Daarom ondersteunen wij jou van start tot finish én zorgen we ervoor dat jij blij en gemotiveerd jouw diploma haalt.

Voordelig studeren

Een opleiding bij Spring Instituut kost €3.600 per studiejaar. Het allermooiste? Studeren bij Spring Instituut kost jou vaak niets. Dankzij de subsidie praktijkleren leidt jouw werkgever je voordelig tot zelfs kosteloos op.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie.

Ik wil meer informatie over:

Heb jij wel oren naar een opleiding én een erkend mbo-diploma? Maar nog geen werkgever om te overtuigen? Wij bieden ook opleidingen aan in combinatie met een werkplek.

Is deze opleiding wat voor mijn bedrijf?

Je wilt graag de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers vergroten...

...maar kunt de medewerkers niet één dag in de week missen.

Je wilt de (jarenlange) praktijkervaring van jouw medewerkers bekronen met een officieel diploma…

….en hiermee hun motivatie en betrokkenheid bij de organisatie vergroten.

Herkenbaar? Dan is opleidingen aanbieden via Spring Instituut precies wat jij zoekt! Bij ons kunnen jouw medewerkers leren op een manier die past bij jouw bedrijf!

Mobiel checken laptop

Eenvoudig en zorgeloos opleiden? Wij bieden:

Interactieve online lessen met directe begeleiding. Jouw medewerkers leren waar en wanneer dat uitkomt!

Studiebijeenkomsten bij jouw bedrijf of in de regio. Samen met andere werknemers en een vakdocent onderzoekt de medewerker de nieuwste ontwikkelingen in de branche (10 bijeenkomsten van 4 uur per jaar).

Intensieve begeleiding door een persoonlijke studiecoach van Spring Instituut, die helpt bij planning en voortgang van de studie.

Video’s en podcasts waarin experts uit het werkveld hun ervaring delen en de nieuwste trends bespreken. Jouw medewerkers nemen de nieuwste kennis mee naar de werkvloer!

Twee werkbezoeken per jaar door een praktijkcoach van Spring Instituut. De praktijkcoach waarborgt de koppeling tussen de theorie en de praktijk op de werkvloer.

Op werkdagen direct toegang tot online en telefonische begeleiding door de afdeling Student Support (binnen tien minuten antwoord!).

Meer
betrokkenheid

Het is soms een uitdaging om werknemers te binden en gemotiveerd te houden. Een opleiding of doorgroeimogelijkheid kunnen hier een steentje aan bijdragen. Spring Instituut speelt hierop in: Met onze opleidingen verhoog je de betrokkenheid en productiviteit van jouw medewerkers. Ons opleidingsconcept werkt dankzij onze intensieve begeleiding: wij ontzorgen van start tot finish.

Ontsluit meer informatie

Jouw medewerkers leren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Deze kennis passen ze tijdens de opleiding direct toe op de werkvloer. Dat is leuk voor de medewerker en het bedrijf!

Voordelig studeren

Een opleiding bij Spring Instituut kost €3.600 per studiejaar. Op al onze mbo-opleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing (maximaal €2.700 per jaar). Hierdoor wordt het mogelijk jouw medewerkers voordelig tot zelfs kostenneutraal op te leiden.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie.

Ik wil meer informatie over:

Heb jij wel oren naar een opleiding én een erkend diploma? Maar nog geen werkgever om te overtuigen? Klik dan hier! Wij bieden ook opleidingen aan in combinatie met een werkplek.