Stagiair(e) onderwijskundige

Geen dag is hetzelfde. Bij Spring Instituut kun je met een frisse, onderzoekende blik meedenken en mee-ontwikkelen aan ons concept.

Wie zoeken we?

Parttime/fulltime, 3 tot 6 maanden.

HBO/WO

Betrouwbaar, verantwoordelijk en spontaan

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem.

Wij bieden

Spring Instituut is een vernieuwend opleidingsinstituut, gevestigd in Arnhem. Wij bieden mbo-opleidingen aan in de retail, logistiek, facilitaire- en zakelijke dienstverlening. Op dit moment hebben wij ruim 600 studenten en over de 70 klanten (leerbedrijven) met wie wij samenwerken.

Wij ontwikkelingen onze opleidingen voor 90% online. Daarnaast volgen de studenten eens per maand een studiebijeenkomst. Ook deze bijeenkomsten worden door Spring Instituut ingericht en uitgerold. Spring Instituut is een jonge en dynamische organisatie. We vinden het belangrijk dat we continue in ontwikkeling blijven. Ook in ons onderwijs staat onderwijsvernieuwing en vooruitgang bovenaan. We willen met behulp van de nieuwste tools en platforms steeds blijven aansluiten op de technologische veranderingen en de wensen en behoeften van onze doelgroep. Bekijk ook onze website en LinkedIn.

Tijdens een kennismakingsgesprek stemmen we graag af waar jou kracht, jouw wensen en jouw ontwikkelpunten liggen. Op basis hiervan bepalen we samen voor welk project jij je de komende gaat inzetten.

Wat ga ik doen tijdens mijn stage?

  • De ideale stageplek!
  • Intensieve begeleiding, onder andere met wekelijkse gesprekken met jouw stagebegeleid(st)er.
  • Vrijheid om ook jouw eigen ideeën uit te voeren en te delen.
  • Stagevergoeding.
  • Gezonde en lekkere lunch.
  • Leuke en gezellige collega’s.

Word jij onze nieuwe collega?

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Dan horen wij dit graag van jou! Stuur een korte motivatie en CV naar Astrid via astrid.vanmoolenbroek@springinstituut.nl. Indien passend nodigen we je graag zo snel mogelijk uit voor een kop koffie.

Heb je vragen over deze vacature? Dan kunnen deze uitsluitend per mail worden gesteld.