Studiebijeenkomsten

Studiebijeenkomsten

Vanaf 1 maart kunnen studiebijeenkomsten bij ons flexibel gevolgd worden. Dat betekent dat er zelf gekozen kan worden op welk moment in de maand er een studiebijeenkomst gevolgd word. Zo kan er bijvoorbeeld de ene maand op maandagochtend worden deelgenomen en de andere maand op woensdagavond. Net wat op dat moment goed uitkomt.

Vanaf maandag 14 februari staan alle beschikbare studiebijeenkomsten klaar in onze leeromgeving en kunnen de inschrijvingen plaatsvinden.

Studiebijeenkomsten onderwerpen

Onderwerpen voor de studiebijeenkomsten kunnen net als het moment zelf gekozen worden. Het aanbod wisselt en elke maand zijn er minstens 4 verschillende onderwerpen. Iemand die wat meer moeite heeft met Nederlands kan zo bijvoorbeeld een studiebijeenkomst Nederlands volgen.

Aanbod studiebijeenkomsten

Binnen ons aanbod studiebijeenkomsten vallen de volgende onderwerpen:

• Hoe ga je om met je leidinggevende
• Social commerce
• Nederlands
• Warehouse automatisering
• Leidinggeven
• Rekenen

Locaties studiebijeenkomsten

Online studiebijeenkomsten zijn altijd mogelijk. Daarnaast kunnen er ook fysiek studiebijeenkomsten gevolgd worden in Amstelveen en Ede. Het is ook mogelijk om fysieke en online studiebijeenkomsten af te wisselen. 

Studiebijeenkomsten Inhalen

Gemiste studiebijeenkomsten kunnen makkelijk ingehaald worden. Zo kunnen er meerdere studiebijeenkomsten per maand gevolgd worden. Eventuele vertraging kan hierdoor snel worden ingehaald.