Trainingen en workshops

Spring Instituut verzorgt al 11 jaar grensverleggend en innovatief online onderwijs. Juíst in deze tijd zien wij de waarde van onze jarenlange kennis en ervaring. Wij bieden trainingen en workshops online leren en werken voor professionals aan. Hierin delen wij onze best practices, nemen we scholen op sleeptouw, reflecteren we op ervaringen en lokken we het gesprek uit.

Inspiratieworkshops​

In deze “hands on” workshop komen alle facetten van online onderwijs kort voorbij. Denk hierbij aan online didactiek, de inzet van multimedia, begeleiden op afstand en online toetsen.

  • Aan het eind van de workshop zijn de docenten op de hoogte van de nieuwste onderwijskundige en technische inzichten.
  • De docenten gaan ook zelf aan de slag en bespreken eigen kennis, ervaringen.
  • De workshop geeft inzicht in vragen die op dit moment spelen.

Trainingen algemene online vaardigheden

We bieden vier basistrainingen online leren en werken die de belangrijkste aspecten van online onderwijs raken. De trainingen duren 2 uur en de volgende onderwerpen staan centraal:

  • Online lesgeven en online interactie
  • Online begeleiden en betrokkenheid van studenten
  • Ontwikkelen van online onderwijs en blended curricula
  • Online toetsen en valideren van kennis

Ondersteuning op maat

We bieden uiteraard ook trainingen en workshops online leren en werken op maat. Denk aan een multidisciplinaire scan waarmee het digitale werk- en denkniveau van de docenten bepaald wordt.

Op basis hiervan ontwikkelen we in overleg met de school een pakket aan aansluitende workshops of webinars. Deze trajecten bespreken we graag met u!

Gaandeweg ontstaan bij alle docenten dezelfde vragen: Hoe faciliteer je verantwoord en effectief online onderwijs? Hoe bied je begeleiding op afstand én hoe stimuleer je onderlinge (online) interactie? - Mbo Amersfoort

Samenwerken?

Samen het online leren en werken van de docenten professionaliseren? We lichten onze trainingen en workshops online leren en werken graag toe tijdens een gratis (online) oriëntatiegesprek. We brengen de leerwensen en behoefte van de school in kaart en denken gericht mee in oplossingen. Interesse? Vul dan het contactformulier in, neem contact op, of bel met 085 0656156 .

Deze bedrijven gingen je voor

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.