Zorgopleidingen

Er is al jarenlang een tekort aan personeel in de zorg, waardoor het moeilijk voor bedrijven is om geschikte zorgmedewerkers te vinden. Met de zorgopleidingen van Spring Instituut kunnen studenten hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren en de productiviteit en effectiviteit van hun huidige werkgever vergroten. Dit doen ze allemaal in combinatie met hun werk. Ze volgen de opleiding in hun eigen tijd en tempo, en passen de opgedane kennis direct toe in de praktijk. Hierdoor is een zorgopleiding bij Spring Instituut relevant voor zowel de medewerker als het bedrijf.

Ons aanbod

Mbo-4 Doktersassistent

Een doktersassistent heeft een afwisselende functie en verricht veel verschillende werkzaamheden voor een huisarts of medisch specialist. Bij Spring Instituut leiden we werknemers in hun eigen tijd en tempo op tot experts in hun vakgebied.

Lekker leren in de praktijk

Studenten die een zorgopleiding bij Spring instituut volgen leren grotendeels in de praktijk. Ze volgen onze opleiding in hun eigen tijd in onze online leeromgeving en passen wat ze geleerd hebben direct toe op de werkvloer. Dit betekent dat de student en het leerbedrijf gelijk kunnen profiteren van hun nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast hoeven onze studenten dankzij deze methode niet onnodig naar school: bij Spring Instituut leren studenten in de praktijk in plaats van de schoolbanken. Hierdoor hoeven ze nauwelijks werk te missen.

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een opleiding kan volgen, waar en wanneer hen dit uitkomt. Om deze reden zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door elke student te ondersteunen in hun studie door middel van persoonlijke begeleiding via een individuele studiecoach.

Subsidie praktijkleren

Op al onze zorgopleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing. Hiermee kan je tot 2700 euro per medewerker per jaar ontvangen. Dit maakt onze opleidingen erg voordelig en in sommige gevallen zelf kostenneutraal. Spring Instituut zal het leerbedrijf ondersteunen bij het aanvragen van deze subsidie en alle bijbehorende aandachtspunten.

Meer informatie?

Vul dit formulier in en ontvang direct meer informatie.

Ik wil meer informatie over: