Zorgopleiding

Er is al jarenlang een groot tekort aan personeel in de zorg, waardoor het voor werkgevers moeilijk is om geschikte zorgmedewerkers te vinden. Met de zorgopleidingen van Spring Instituut kunnen deelnemers hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren en de productiviteit en effectiviteit van hun huidige werkgever vergroten. Werknemers volgen de opleiding in hun eigen tijd en tempo naast hun werk, en passen de opgedane kennis direct toe in de praktijk. Hierdoor is een zorgopleiding bij Spring Instituut relevant en verrijkend voor zowel de medewerker als het bedrijf.

In samenwerking met

Doktersassistent mbo-4

De opleiding doktersassistent vormt een goede voorbereiding op het afwisselende beroep van doktersassistent. In de opleiding komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals medische kennis, medische technische handelingen en triage.

Waarom een zorgopleiding volgen bij Spring Instituut?

Lekker leren in de praktijk

Deelnemers die een zorgopleiding bij Spring instituut volgen leren grotendeels in de praktijk. Ze volgen de opleiding in hun eigen tijd via een online leeromgeving en passen wat ze geleerd hebben direct toe op de werkvloer. Dit betekent dat de deelnemer en het leerbedrijf direct kunnen profiteren van de nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast hoeven onze deelnemers dankzij deze methode niet onnodig naar school: bij Spring Instituut leren deelnemers in de praktijk in plaats van de schoolbanken. Hierdoor hoeven ze nauwelijks werk te missen.

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een opleiding kan volgen, waar en wanneer hen dit uitkomt. Daarom zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door iedere student te ondersteunen tijdens hun studie door middel van persoonlijke begeleiding van een individuele studiecoach.

Subsidie Praktijkleren

Op al onze zorgopleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing. Hiermee kan je tot 2700 euro per medewerker per jaar ontvangen. Dit maakt het volgen van een opleiding bij Spring Instituut zeer voordelig en in sommige gevallen zelf kostenneutraal. Spring Instituut zal het leerbedrijf ondersteunen bij het aanvragen van deze subsidie en alle bijkomende aandachtspunten.