Samenwerking Technova College

Aftrap opleiding Laadpunten voor elektrische voertuigen

Spring Instituut heeft in samenwerking met mbo-school Technova College de opleiding Laadpunten voor elektrische voertuigen ontwikkeld. Deze opleiding geeft een elektromonteur de competentie om de meest voorkomende laadpunten veilig te kunnen plaatsen en aansluiten. Hierdoor kan de elektromonteur wandladers, laadpalen en laadzuilen aansluiten, instellen en gebruiksklaar opleveren.

Opleiding Laadpunten voor elektrische voertuigen

De opleiding zal worden gegeven volgens het innovatieve concept van Spring Instituut, waarin deelnemers een opleiding kunnen volgen op eigen tempo, waar en wanneer zij dat willen. Ze leren de vakkennis in hun eigen tijd in de online leeromgeving van Spring Instituut. De opgedane kennis wordt vervolgens geoefend op het Technova College onder begeleiding van een vakdocent. Het traject wordt afgerond met een theorie- en praktijkexamen, waarin de deelnemers laten zien dat ze bekwaam zijn om de benodigde handelingen uit te voeren. Gedurende de opleiding ontvangen de deelnemers begeleiding van een persoonlijke studiecoach, Live Chat en Student Support.  

Op 21 februari vindt er een kick-off plaats van deze opleiding op het Technova College. Voor meer informatie over de opleiding Laadpunten voor elektrische voertuigen of de aftrap kun je terecht op de website van het Technova College.