Samenwerking met House of Hospitality

Spring Instituut is verheugd om aan te kondigen dat we officieel zijn toegetreden als kennispartner van House of Hospitality.

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven naar flexibel en innovatief onderwijs, en we kijken ernaar uit om deel uit te maken van het netwerk van House of Hospitality.

Stichting House of Hospitality is een publiek-private samenwerking waarin bedrijven, opleiders en de gemeente samenwerken om meer studenten, medewerkers en zijinstromers te motiveren voor een carrière in de hospitality-sector. Samenwerken aan een duurzame gastvrije maatschappij.

Op de foto zie je van links naar rechts: John Flierman (Directeur HOH), Elvire Biegel (Directievoorzitter bij ROC van Amsterdam) en vanuit Spring Instituut Marcel Miltenburg en Sophie Lamers

Onze rol als kennispartner

Als kennispartner zullen we een integraal onderdeel zijn van de House of Hospitality-gemeenschap. House of Hospitality is meer dan alleen een netwerkorganisatie; het is een broedplaats van ideeën, projecten en samenwerkingen die verschillende perspectieven samenbrengen. Wij zullen deel uitmaken van een expertpool waarin professionals kennis aanbieden en overdragen. Deze samenwerkingsvormen zijn voor ons van onschatbare waarde, omdat ze passen bij onze overtuiging in flexibel onderwijs en innovatie.

Enthousiasme over de samenwerking

We zijn verheugd over de mogelijkheid om als kennis- en technologiepartner deel te nemen aan House of Hospitality. Onze directe betrokkenheid bij de ontwikkeling van de Academy van House of Hospitality biedt ons een unieke kans om ons stempel te drukken op de toekomst van onderwijs en training in de hospitality-sector.

In de komende periode zullen we meer informatie delen over specifieke programma’s, initiatieven en evenementen die voortkomen uit deze samenwerking. We kijken uit naar een vruchtbare en inspirerende samenwerking met House of Hospitality en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat in het Spring Instituut is gesteld.

Flexibel onderwijs en Leven Lang Ontwikkelen

Spring Instituut staat bekend om zijn unieke opleidingsconcept, waarmee we de nieuwste kennis en vaardigheden aanbieden via een interactieve, digitale leeromgeving. We geloven sterk in het concept van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ en zien dit als een aanpak om bij volwassenen een leercultuur te creëren die ze hun hele leven voortzetten. Onze gezamenlijke ambities met House of Hospitality sluiten naadloos aan op deze overtuiging. Daarnaast heeft Spring instituut al ruime ervaring in het ontwikkelen van opleidingen binnen de sector van hospitality. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van de opleiding tot medewerker facilitaire dienstverlening en medewerker fastservice in samenwerking met ROC van Amsterdam.