Een cursus volgen bij Spring Instituut

Bij Spring Instituut kun je flexibel en online leren. Dit houdt in dat je een cursus kan volgen waar en wanneer je maar wilt.

Vakgerichte cursussen mét certificaat.

Waarom kiezen voor een cursus?

Algemene informatie

We bieden cursussen aan op mbo-2, -3 en -4 niveau. Ook is het voor
een aantal cursussen mogelijk om deze te combineren.

Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende deelopdrachten, praktijkvragen en een eindopdracht. Wanneer de cursisten een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Cursisten krijgen begeleiding van een persoonlijke studiecoach die hun aanspreekpunt gedurende de gehele cursus zal zijn. Deze studiecoach is een aanspreekpunt voor de cursisten bij eventuele problemen. Daarnaast krijgen de cursisten wanneer nodig op werkdagen directe ondersteuning van Student Support via de telefoon of live chat.

Stap budget

Op onze cursussen is het STAP-budget van toepassing. Dit is een nieuwe subsidie die op 1 maart 2022 ingaat waarbij je tot 1000 euro per jaar aan kunt vragen voor je persoonlijke ontwikkeling. Dit is van toepassing op opleidingen, trainingen en cursussen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Ons aanbod

Hier komt ons aanbod.

Meer informatie?

Veelgestelde vragen (FAQ)

De gemiddelde duur van een cursus is ongeveer 3 maanden. De duur is wel afhankelijk van het eigen tempo en dit kan in de praktijk dus afwijken.

De prijs voor een losse cursus is 600 euro. Voor een bundel zijn de kosten 1000 euro.

Contact formulier

Laat jouw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.