Beroepsgerichte cursussen

Een groot deel van Nederland wil zichzelf graag verder ontwikkelen door middel van een opleiding en cursus, maar voelt zich belemmerd door andere dingen in hun werk- of privéleven. Wanneer je je inschrijft voor een van onze beroepsgerichte cursussen hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Bij Spring Instituut is het mogelijk om flexibel en online te leren. Dit betekent dat deelnemers van onze beroepsgerichte cursussen een cursus kunnen volgen in hun eigen tempo, waar en wanneer hun dit uitkomt. Hierdoor is het volgen van een beroepsgerichte cursus makkelijk te combineren met hun werk- en privéleven. De deelnemer leert in hun eigen tijd en kan de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen. Dit maakt onze cursussen relevant voor zowel de deelnemers als het bedrijf waarin ze werken.

Ons aanbod

Cursus werken in de logistiek

In deze cursus leren deelnemers meer over welke vaardigheden nodig zijn om optimaal te werken in de logistiek.

Cursus lean en creatief in de logistiek

In deze cursus leren deelnemers meer hoe lean werken op een creatieve manier ingezet kan worden op de werkvloer.

Cursus leidinggeven in de logistiek

In deze cursus leren deelnemers meer over de vaardigheden, eigenschappen en leiderschapsstijlen die nodig zijn voor leidinggeven in de logistiek.

Cursus ondernemend gedrag

In deze cursus leren deelnemers meer over hoe ondernemend gedrag het beste ingezet kan worden op de werkvloer.

Cursus Vitaal op de werkvloer

In de cursus Vitaal op de werkvloer, wordt verder ingegaan op hoe je vitaal kunt werken.

Cursus online marketing

In deze cursus leren deelnemers meer over online marketing, E-commerce en verschillende manieren waarop deze uitgevoerd kunnen worden.

Cursus Retail Hospitality

In de cursus Hospitality in de retail gaan we in op de klantreis, het retailconcept en het afhandelen van verkopen. Bij ieder onderwerp worden bijbehorende onderwerpen verder uitgediept

Cursus duurzame inzetbaarheid

In deze cursus leren deelnemers meer over duurzame inzetbaarheid en vitaliteit met betrekking tot de werkplek.

Een beroepsgerichte cursus volgen bij Spring Instituut

We bieden cursussen aan op mbo-2, -3 en -4 niveau. Ook is het voor
een aantal cursussen mogelijk om deze te combineren.

Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende deelopdrachten, praktijkvragen en een eindopdracht. Wanneer de cursisten een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

Cursisten krijgen begeleiding van een persoonlijke studiecoach die hun aanspreekpunt gedurende de gehele cursus zal zijn. Deze studiecoach is een aanspreekpunt voor de cursisten bij eventuele problemen. Daarnaast krijgen de cursisten wanneer nodig op werkdagen directe ondersteuning van Student Support via de telefoon of live chat.

Waarom kiezen voor een beroepsgerichte cursus bij Spring Instituut?

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een cursus kan volgen. Om deze reden zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door deelnemers de kans te geven om een cursus te volgen in onze online leeromgeving waar en wanneer dit hun uitkomt.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

We willen ervoor zorgen dat deelnemers alle begeleiding en ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Dit doen we door elke Deelnemer te begeleiden in hun cursus door middel van persoonlijke begeleiding via een persoonlijke studiecoach die hun aanspreekpunt gedurende de gehele cursus zal zijn. Daarnaast krijgen de cursisten wanneer nodig op werkdagen directe ondersteuning van Student Support via de telefoon of live chat.

Een certificaat als resultaat

Een cursus bestaat uit een combinatie van expertlessen waarin de theorie besproken wordt en er experts aan het woord zijn, bijpassende deelopdrachten, praktijkvragen en een eindopdracht. Wanneer de deelnemers een cursus afgerond hebben, ontvangen ze een certificaat.

STAP-budget

Op al onze cursussen is het STAP-budget van toepassing. Dit is een subsidieregeling waarbij je tot 1000 euro per jaar aan kunt vragen voor je persoonlijke ontwikkeling. Dit is van toepassing op opleidingen, trainingen en cursussen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Meer informatie?

Veelgestelde vragen (FAQ)

De gemiddelde duur van een cursus is ongeveer 3 maanden. De duur is wel afhankelijk van het eigen tempo en dit kan in de praktijk dus afwijken.

De prijs voor een cursus is 1000 euro.

Contact formulier

Laat jouw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil meer informatie over:
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.