Een module volgen bij Spring Instituut

Spring Instituut biedt verschillende keuzedelen en modules aan. Met een module bij Spring instituut blijft de medewerker op een vlotte, interactieve en praktijkgerichte manier bij!

Vakgerichte modules mét erkend certificaat.

Algemene informatie...

Waarom kiezen voor een module...

Intensieve begeleiding...

Tijdens het volgen van dit keuzedeel wordt de medewerker intensief begeleid. Spring Instituut ondersteunt optimaal bij de planning, organisatie en implementatie van het keuzedeel. Samen op weg naar een erkend certificaat! Wij zorgen voor:

Online en/of klassikale bijeenkomsten

Bij Spring Instituut krijg je het beste van beide werelden en precies wat jij nodig hebt. In de online leeromgeving wordt de basistheorie aangeboden. Dit doet Spring Instituut op een aantrekkelijke en interactieve manier. In fysieke óf online bijeenkomsten gaat de docent het gesprek aan. De medewerker verdiept samen met medestudenten de opgedane kennis en ervaring. Je kunt zelf kiezen of je deze bijeenkomsten op locatie of via een interactieve online bijeenkomst wilt bijwonen.

Kostenoverzicht

De totale investering voor het volgen van deze opleiding/module is:

* De opstartkosten bestaan uit: een persoonlijke intake, administratiekosten, aanmelding en koppeling aan de online leeromgeving.

** De module wordt afgenomen voor minimaal drie maanden.

Onze modules in het kort

Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor mbo-niveau 3 en 4)

Met dit keuzedeel leert de medewerker fit, veilig en gezond te werken. De medewerker leert om fysieke en sociale arbeidsrisico’s te herkennen en te beperken. De theorie, oefeningen en bijeenkomsten dragen positief bij aan het verlagen van de kans op een arbeidsongeval, fysieke of psychische schade bij zowel de medewerker als zijn/haar collega’s. Het keuzedeel wordt afgesloten met een kort examen. Aan het eind van dit keuzedeel:

Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor mbo-niveau 2)

Met dit keuzedeel leert de medewerker fit, veilig en gezond te werken. De medewerker leert om fysieke en sociale arbeidsrisico’s te herkennen en te beperken. De theorie, oefeningen en bijeenkomsten dragen positief bij aan het verlagen van de kans op een arbeidsongeval, fysieke of psychische schade bij zowel de medewerker als zijn/haar collega’s. De duurzame inzetbaarheid wordt met dit keuzedeel vergroot. Ook de invloed van arbeid op de leefgewoontes en andersom komt aan bod. Het keuzedeel wordt afgesloten met een kort examen. Aan het eind van dit keuzedeel:

Lean en creatief (geschikt voor mbo-niveau 3 en 4)

Dit keuzedeel biedt de medewerker vaardigheden om bedrijfsprocessen op een Lean en creatieve wijze in te richten. Het keuzedeel leert om toekomstgericht en (pro)actief te handelen in onze snel veranderende wereld: op zowel persoonlijk, maatschappelijk als professioneel niveau. Het keuzedeel wordt afgesloten met een kort examen. Aan het eind van dit keuzedeel:

Leidinggeven (geschikt voor mbo-niveau 3 en 4)

In dit keuzedeel leert de medewerker het direct leidinggeven te beheersen en over te brengen op de medewerkers. Het keuzedeel wordt afgesloten met een kort examen. Aan het eind van dit keuzedeel:

Werknemersvaardigheden (geschikt voor mbo-niveau 1 en 2)

Met dit keuzedeel vergroot de medewerker de kans op een passende werkplek. Het keuzedeel draagt bij aan de ontwikkeling van algemene vaardigheden. Dit zorgt voor meer plezier en efficiëntie op de werkvloer voor medewerker én werkgever. Het keuzedeel wordt afgesloten met een kort examen. Aan het einde van dit keuzedeel:

Meer informatie of snel aan de slag?

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Laat jouw gegevens hier achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug, of bel ons op 085 065 6156.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.